maandag 21 december 2009

Serious Request aan het stadsbestuur van Eindhoven!



De Partij van de Arbeid is zaterdag 19 december een actie gestart om in 2010 het Serious Request Glazen Huis naar Eindhoven te halen. Teken de petitie op www.glazenhuisnaareindhoven.nl om het Eindhovens stadsbestuur op te roepen zich kandidaat te stellen als gaststad voor het Glazen Huis in 2010!
Elk jaar organiseert radiozender 3FM in de week voor Kerst de actie Serious Request om geld in te zamelen voor projecten van het Rode Kruis (dit jaar inmiddels voor de zesde keer). Drie dj’s, dit jaar Annemieke, Giel en Gerard, worden zes dagen opgesloten in een glazen huis en eten die dagen niet. In ruil voor donaties draaien zij zes dagen en nachten lang verzoeknummers voor luisteraars. Allerlei individuen, bedrijven en organisaties verzinnen ludieke acties om geld voor dit goede doel bij elkaar te brengen. Dit jaar is het goede doel de strijd tegen Malaria.

In Eindhoven hebben dit jaar zes studenten van de TU/e een eigen glazen tent opgezet op het Catharinaplein om zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request. Zij zijn zeker bereid hun tent volgend jaar af te staan aan de dj’s van 3FM.

Wij vinden dat Eindhoven in 2010 moet proberen het Glazen Huis naar de stad te halen. Teken de petitie op www.glazenhuisnaareindhoven.nl en roep het Eindhovens stadsbestuur zich kandidaat te stellen als gaststad voor het Glazen Huis in 2010! Als Millenniumgemeente heeft Eindhoven internationale solidariteit hoog in het vaandel staan. Dat past naadloos bij de actie van ‘Serious Request’. Kortom genoeg redenen om een serious request te doen aan ons stadsbestuur om zich hard te maken om het Glazen Huis naar Eindhoven te halen.

Teken de petitie snel, www.glazenhuisnaareindhoven.nl, want donderdag 24 december laten we 3FM in Groningen weten dat het Glazen Huis van Serious Request van harte welkom is in Winterstad Eindhoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten