zondag 19 december 2010

30.000 Lego-steentjes voor Serious Request


December vorig jaar heeft mijn collega Yasin Torunoglu het initiatief genomen om het Glazen Huis naar Eindhoven te halen. Het begon eenvoudig met een winterse flyer actie in de binnenstad van Eindhoven. Op 19 januari 2010 diende Yasin een actuele motie in de gemeenteraad in om steun te krijgen van het college voor de actie om het Glazen Huis naar Eindhoven te halen. Het college ging vierkant achter de actie staan en de rest is geschiedenis. Sinds zaterdagavond zitten de drie DJ’s opgesloten in het de 7-de editie van het Glazen Huis op de markt in Eindhoven.
Voor het goede doel, het helpen van aidswezen in Afrika, hebben we weer een actie opgezet. En ook deze keer is de gehele gemeenteraad hier achter gaan staan en hebben we dus een bijdrage van de Eindhovense gemeenteraad aan Serious Request. Top!
We proberen gezamenlijk als gemeenteraad 30.000 Lego blokjes à € 1 te verkopen en zo gezamenlijk van de verkochte blokjes een zo groot mogelijk weeshuis te bouwen voor de weeskinderen in Afrika. Er wordt dagelijks gebouwd op het 18 septemberplein. Doe mee en koop steentjes. Dit kan ook via de site 'Draag een steentje bij'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten