maandag 22 februari 2010

Eberhard van der Laan in Eindhoven


Zaterdag 20 februari was Eberhard van der Laan, onze PvdA Minister van Wonen, Wijken en Integratie, op bezoek in Eindhoven. De campagne voerde ons naar Woensel-West, waar we met een grote groep PvdA-ers gecanvasd hebben. Aan het einde van de middag hebben we een bezoek gebracht aan VERS, een atelier en projectruimte voor studenten van de Design Academy Eindhoven.
De dag na de nacht van de val van het vierde kabinet Balkenende was het goed om de wijk in te gaan. Vaak werd door de bewoners een compliment gemaakt dat het prima was dat Wouter Bos zijn 'rug recht had gehouden' en we de belofte zijn nagekomen om eind 2010 weg te zijn uit Uruzgan. Ook werd de komst van Eberhard gewaardeerd. Temeer daar hij weet wat er speelt, duidelijke taal spreekt en zoals hij zelf stelt, 'als sociaaldemocraat zijn oren niet laat hangen naar de grootste bek'!
Het bezoek aan VERS en de kennismaking met deze jonge designers was inspirerend, zie ook de website van VERS .
Kortom een leuke en zinvolle middag met nog anderhalve week te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen en waarschijnlijk nog zo'n 12 weken tot de landelijke verkiezingen !

1 opmerking:

  1. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
    I as well am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any tips and hints for first-time blog writers? I'd certainly appreciate it.


    Here is my page: best cellulite treatment

    BeantwoordenVerwijderen