zondag 11 december 2011

Nog 4 dagen om te stemmen


In het Eindhovens Dagblad viel de afgelopen weken twee keer mijn naam als mogelijke kanshebber voor de titel ‘Raadslid van het Jaar 2011’. Vanzelfsprekend is het erg leuk als je naam genoemd wordt in dit kader, laten ik daar eerlijk in zijn. Tegelijkertijd realiseer ik me dat er veel goede collega raadsleden zijn die aanspraak kunnen maken op deze titel. Denk aan de voorzitters van de grotere fracties, die op de belangrijke dossiers als generalist het woord moeten voeren. Of juist de voorzitters van de kleinere fracties, die al die dossiers met hun beperkte mankracht moeten verwerken. Of de individuele raadsleden die op hun specifieke dossiers tot goede en krachtige inhoudelijke inbreng komen. Of kritische vragen stellen. En dan heb je nog de raadsleden die iets minder zichtbaar zijn in de raadsvergaderingen, maar die volop zichtbaar en actief zijn in de stad en zo hun waarde bewijzen. Kortom, er zitten in de Raad van Eindhoven gewoon veel goede en betrokken collega’s.
Verder kun je als individu in deze ‘team’-sport eigenlijk nooit excelleren zonder je fractie, je collega’s in de raad en de ambtenaren. Daarom is de titel van beste fractie van het jaar eigenlijk mooier.
Wie het ook worden, raadslid, talent en fractie van het jaar, het is sowieso goed als veel mensen die betrokken zijn bij de politiek in Eindhoven stemmen. Ga naar:

Raadslid van het Jaar stemformulier

Nog tot en met aanstaande donderdag 15 december.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten